18 t/m 27 oktober 201918 t/m 27 oktober 2019
18 t/m 27 oktober 201918 t/m 27 oktober 2019
18 t/m 27 oktober 201918 t/m 27 oktober 2019
18 t/m 27 oktober 201918 t/m 27 oktober 2019
18 t/m 27 oktober 201918 t/m 27 oktober 2019
18 t/m 27 oktober 201918 t/m 27 oktober 2019
18 t/m 27 oktober 201918 t/m 27 oktober 2019
Exposanten Login

FAQ

Hieronder vindt u de veel gestelde vragen.
Klik op de vraag voor de antwoorden.

Algemene informatie

Wanneer wordt de Kunst10daagse 2019 gehouden?

Vrijdag 18 tot en met zondag 27 oktober.

Wat is het thema van de Kunst10daagse 2018?

Het thema van 2018 is 'VERLICHTING'.

Wat zijn de openingstijden van de expositielocaties?

Dagelijks van 11.00-17.00 uur.

Bezoeken van het evenement

Ik wil graag de Kunst10daagse bezoeken, wat is leuk voor mij om te bezoeken?

Naast informatie op deze site, is er vanaf eind september een catalogus inclusief evenementengids te koop. Deze is verkrijgbaar bij onder andere de boekhandels in Bergen, blooming hotel en KRANENBURGH culturele buitenplaats. Met behulp van de catalogus kunt u zich oriënteren op de te bezoeken exposanten. Ook zijn er 5 kunstroutes met detailkaarten door Bergen en Bergen aan Zee. Ook de concerten in de Ruïnekerk staan in de catalogus.
De exposities zijn lopend of fietsend te bereiken. De buitengebieden van Bergen zijn per auto en in de weekeinden per shuttlebus bereikbaar. In het centrum van Bergen is beperkt parkeergelegenheid.

Ik wil graag meerdere dagen de Kunst10daagse bezoeken, wat zijn de mogelijkheden om te overnachten?

Bergen en omgeving kent vele accommodaties om te overnachten. Rond de Kunst10daagse bieden hotels speciale 'Kunst10daagse-arrangementen' aan.

Deelname en locaties

Van wanneer tot wanneer loopt de inschrijving voor de Kunst10daagse 2018?

De inschrijvingsperiode start op 1 april en sluit op zondag 4 juni om 24.00 uur.

Ik wil me graag inschrijven voor de Kunst10daagse, zijn er nog eisen waar ik aan moet voldoen?

De Kunst10daagse is een breed toegankelijk kunstevenement. Het enige wat u zelf moet regelen is een expositielocatie in Bergen of Bergen aan Zee. Deze locaties mogen variëren van hotels, winkels en restaurants tot bij mensen thuis!
Let wel: aan het eind van de inschrijvingsperiode is er een beoordelingsprocedure. Uiterlijk 1 juli krijgt u te horen of uw deelname aan de Kunst10daagse definitief is.Wacht dus niet met zoeken tot het laatste moment, op 4 juni sluit de inschrijving en moet ook uw locatie bekend zijn.

Ik wil erg graag mee doen aan de Kunst10daagse, maar ik heb geen locatie. Wat nu?

De expositielocatie moet u als deelnemer zelf regelen. De Kunst10daagse kan hier helaas niet in bemiddelen. Indien er locaties beschikbaar zijn of bij ons worden aangeboden, plaatsen we de gegevens op deze website. U kunt dan rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder. U kunt ook zelf per e-mail vragen om een oproep te plaatsen dat u een locatie zoekt.

Ik ben geen kunstenaar, maar ik heb een locatie beschikbaar waar geëxposeerd mag worden gedurende de Kunst10daagse. Hoe kom ik in contact met kunstenaars?

De Kunst10daagse heeft op deze site een pagina waar locaties worden aangeboden. Indien u wenst te worden vermeld op deze pagina, dan kunt u een mail sturen naar info@dekunst10daagse.nl. Hierin kunt u uw voorkeuren kenbaar maken en tevens (contact)informatie geven. Na vermelding op de site neemt een eventueel geïnteresseerde kunstenaar zelf contact met u op.

Inschrijven

Via deze site heb ik mij ingeschreven om deel te nemen aan de Kunst10daagse, hoe weet ik of dit goed is gegaan?

Na de inschrijving krijgt u een melding op het scherm: Inschrijving voltooid. Tevens ontvangt u een e-mail met een een betalingsbevestiging. Alleen deelnemers die ook hebben betaald, worden door de jury beoordeeld. U kunt ook zonder locatie al inschrijven.

Na de inschrijfperiode vindt er een beoordelingsprocedure plaats. Uiterlijk 1 juli krijgt u te horen of uw aanvraag definitief gehonoreerd is voor deelname aan de Kunst10daagse 2018. Mocht u niet zijn toegelaten, dan wordt het inschrijfgeld terugbetaald.

Het lukt niet om mijn foto’s toe te voegen. Wat kan ik nu doen?

Vaak ligt de foutmelding aan het formaat van de foto’s. De foto’s moeten geschikt zijn voor het drukwerk, daarom vragen wij foto’s in een .jpg of png bestand met een minimaal formaat van 800x600 pixels. De foto's mogen niet zwaarder zijn dan 4 MB. Mocht u er echt niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de Kunst10daagse via info@dekunst10daagse.nl.

Mijn aanmelding is bevestigd, maar ik wil toch graag wat wijzigen in mijn gegevens. Hoe kan ik dit doen?

U heeft uw persoonlijke inlogcode voor uw eigen pagina met het door u opgegeven e-mailadres en zelf aangemaakte wachtwoord. Na uw voltooide inschrijving is het tijdelijk niet meer mogelijk om uw profiel te wijzigen. U krijgt 1 juli bericht of uw inschrijving gehonoreerd is. Daarna is het weer mogelijk om gegevens in uw profiel te wijzigen.

Ik wil graag producten bij bestellen. Hoe kan dit?

U kunt uiteraard producten bijbestellen. U kunt dit doen via het inschrijfformulier. 

Ik heb een andere vraag over mijn aanmelding.

Hiervoor dient u contact op te nemen met de Kunst10daagse. Dit kan via info@dekunst10daagse.nl.