fds

NIEUWS

31-10-2014 Rabo Ontdekking 2014
Voor de Rabo Ontdekking 2014 werden genomineerd Artless, Jeroen Huisman, en Simone Krüger en Siegfried Prothmann. De winnaars zijn Simone en Siegfried. De komende weken besteden we aandacht aan de genomineerden. Op de foto Jeroen Huisman bij zijn onnavolgbare fotografie-kopieer-machine-archief.

Lees verder...

Evaluerend Onderzoek

fds

27-10-2014

De adressen van de bezoekers, zoals u, worden op diverse wijzen verzameld. Via kaartjes op een aantal locaties die men kan invullen, via medewerkers die in het dorp rondlopen en mensen aanspreken om het emailadres te noteren, of via het versturen van een mail aan info@trendbox.nl onder vermelding van Kunst10Daagse. Aan alle adressen zal door Trendbox een uitnodigingsmail worden gestuurd in de week van 27 oktober tot en met 2 november.

Alle deelnemers aan het onderzoek maken kans op het winnen van een van drie kunstwerken.
De trekking hiervan wordt verricht onder leiding van
notaris Maarten Langereis.
Wij hopen natuurlijk van harte op uw medewerking!

UITGELICHT

fds

Simone Prothmann en Siegfried Krüger winnen Rabo Ontdekking 2014
Lichtkunstenaars Simone Prothmann en Siegfried Krüger werken al lange tijd samen aan grote lichtobjecten. Deze fascinatie brengt ze al tien jaar naar Bergen aan Zee. Daar hebben ze eindeloze voorstudies gedaan met als resultaat een prachtige serie projecties boven de zee.

Lees verder...

VOLG ONS...

twitter   facebook   linkedin